banner
Bemutatkozás...

Társaságunk 1997-ben alakult magyar tulajdonú mikrovállalkozásként.

Székhelye az ipari és infrastrukturális szempontból is előnyös elhelyezkedésű, neves történelmi múlttal rendelkező Székesfehérváron található. Társaságunk azon vállalkozások közé sorolható, mely kitartásának és a folyamatos műszaki fejlesztésnek köszönhetően érte el a jelenlegi kiemelkedő színvonalat, partnerei bizalmát pedig a piac mindenkori igényei alapján átgondolt üzletpolitikájával és minőségpolitikájával érdemelte ki.

A B.C. Impex Kft. a szerszámipar három szegmensére kínál partnerorientált, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást:

Társaságunk megalakulásától kezdve megbízható partnere a Magyarországon működő ipari termékeket gyártó vállalatoknak, autóipari beszállítóknak. Fontos számunkra, hogy megbízóink kéréseit a legmagasabb elvárásoknak megfelelő minőségben, igényeikhez rugalmasan igazodva, ugyanakkor rövid határidővel és kiemelkedő szállítási fegyelemmel teljesítsük. Kitűzött célunk, hogy képesek legyünk olyan problémákra is megoldást kínálni, melyet jelenleg csak kevés szolgáltató tud kezelni.

A B.C. Impex Kft. 2008-ban 1.707.789 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert mikrohegesztő és polírozó gépek beszerzésére. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Köszönjük, hogy megtisztelt minket érdeklődésével!

Bővebb információért tekintse meg további oldalainkat!

Maison Informatikai Kft. Jognyilatkozat... Oldaltérkép...
fvonal
 
Bemutatkozás Kapcsolat Cégadatok
umft_logo
fvonal